Καλώς ήλθατε στην el – Crush

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΥΣΗ Ι.Κ.Ε. «EL – CRUSH» είναι μια επιχείρηση έτοιμη να δώσει στους πελάτες της λύσεις και υπηρεσίες τόσο στο τομέα της θραύσης και διαλογής όσο και στον τομέα της ανακύκλωσης.

Αντιπροσωπεύοντας τα ποιο σύγχρονα συστήματα και σε συνάρτηση με το έμπειρο προσωπικό της έχει κύριο μέλημα της τη μείωση του κόστους των εφαρμογών και την αύξηση της κερδοφορίας των πελατών της. Παράλληλα η μεγάλη εμπειρία μας σε συνδυασμό με την συνεχή επιμόρφωση των στελεχών μας σε Ελλάδα και εξωτερικό μας δίνει τη δυνατότητα να προτείνουμε στους πελάτες μας λύσεις και συμβουλές καθώς και τον καταλληλότερο εξοπλισμό σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες.

  • Θραύση

    Αυτοκινούμενα και σταθερά συγκροτήματα Θραύσης-Διαλογής. Θραυστήρες  τύπου σιαγόνας για την 1η θραύση,  περιστροφικού και καθέτου άξονος και τέλος γυροσκοπικού  τύπου κατάλληλη  για  2η και 3η  θραύση με παραγωγές από 5 t/h  έως 700 t/h.

  • Διαλογή

    Αυτοκινούμενα και σταθερά συγκροτήματα  Διαλογής . Κόσκινα οριζόντια , κεκλιμένα και περιστροφικού τύπου , παραγωγής έως και 5 διαβαθμισμένων υλικών. Επίσης προ διαλογής βαρέως τύπου δύο επιπέδων διαφόρων διαστάσεων και τέλος διαλογής ειδικών εφαρμογών κατάλληλη για διαχωρισμό λασπώδους υλικών, σκουπιδιών κ.λ.π.

  • Ανακύκλωση

    Μηχανήματα ανακύκλωσης ασφάλτου, τεμαχιστές ογκωδών υλικών, τεμαχιστές ξύλου, αεροδιαχωριστές και γενικότερα ολοκληρωμένα συστήματα  για την διαχείριση και ανακύκλωση υλικών

ΕΚΔΗΣΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η ομάδα των ειδικών μας μπορεί να αναλύσει το έργο σας σύμφωνα με πρότυπα σχεδιασμού και κατασκευής και να παρέχει μια ακριβή εκτίμηση του κόστους. Για να πάρετε μια εκτίμηση για το έργο σας, υποβάλετε μια αίτηση και ο εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού και να συζητήσετε όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ